Bilgisayar çantası korkuttu

Uşak'ın en işlek caddesindeki bir banka şubesinin bahçe duvarında unutulan dizüstü bilgisayar çantası panik yarattı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 17 Ocak 2013 21:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bilgisayar çantası korkuttu

Uşak'ın en işlek caddesindeki bir banka şubesinin bahçe duvarında unutulan dizüstü bilgisayar çantası panik yarattı. Çanta fünyeyle patlatılırken, içinden bilgisayar ve bazı belgeler çıktı.

Bugün saat 16.00 sıralarında, İsmetpaşa Caddesi'nde bulunan bir banka şubesinin girişindeki bahçe duvarı üzerinde unutulan dizüstü bilgisayar çantası hareketli saatler yaşanmasına neden oldu. Bankanın güvenlik görevlisi durumu polise bildirdi. İhbar üzerine banka şubesine gelen polis, çantanın bulunduğu bölgedeki yaya kaldırımında güvenlik önlemi alıp, bankada bulunan çalışanları ve müşterileri güvenli bir şekilde dışarıya çıkarttı. Emniyet şeridi ile yayalara kapatılan kaldırımından babasının çalıştığı bankaya giremeyen bir öğrenci, banka içinde olumsuz bir durum olduğu ve babasına bir şey olduğunu düşünüp ağladı. Küçük öğrencinin gözyaşını silen polisler banka içinde olumsuzluk yaşanmadığını anlatarak teselli etti.

Uşak Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bomba imha uzmanının olay yerine gelmesi ile İsmetpaşa Caddesi'nin bir bölümü yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Özel kıyafetli bomba imha uzmanı hazırladığı fünye ile şüpheli dizüstü bilgisayar çantasını kontrollü bir şekilde patlattı. Fünyenin büyük bir gürültü ile patlaması sonucu çatılardaki güvercinler de panikle kanat çırpmaya başladı. Çantadan dizüstü bilgisayar ve bazı belgeler çıktı. Çanta yapılan incelemenin ardından sahibinin belirlenmesi için polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber