Kaderin böylesi!

İneğe çarpan 55 yaşındaki Yener Bayraktar, otomobilinden inerek hayvanın telef olup olmadığına bakmak istedi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 20 Ocak 2013 13:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kaderin böylesi!

Bu sırada gelen başka bir otomobilin çarptığı Bayraktar araziye fırladı. Bayraktar düştüğü yerde yaşamını yitirirken, ona çarptıktan sonra şarampole yuvarlanan otomobildeki 3 kişi de yaralandı.

Kaza dün gece Orhangazi-Yalova Karayolu'nun Süpürgelik Mevkii'nde meydana geldi. Bursa'dan Gölcük'e gitmek için 41 FV 199 plakalı otomobili ile yola çıkan Yener Bayraktar, Orhangazi'yi geçtikten sonra aniden önüne çıkan ineğe çarptı.

Çarpmanın ardından yolun sağında durup otomobilinden inen, aracındaki hasara ve ineğin telef olup olmadığına bakmak istedi. Araçta hasar meydana gelirken, ineğin de telef olduğunu gören Yener Bayraktar'a tekrar otomobiline hareketlendiği sırada, aynı yöne giden 33 yaşındaki Burak Erdinç yönetimindeki 06 LNL 77 plakalı otomobil çarptı. Bayraktar çarpmayla 50 metre ilerideki araziye fırlarken, otomobil de yoldan çıkıp şarampole uçtu.

Kaza yerine gelen diğer sürücüler ve ihbar üzerine gelen polis ekipleri, ilk anda Yener Bayraktar'ın cesedini fark etmedi. Polisler, diğer otomobilde bulunan ve yaralanan sürücü Burak Erdinç ile beraberindeki İlknur Gür (27) ve Mehmet Nalçacı'yı (28) araç içinden çıkararak olay yerine çağrılan ambulansa koydu. Yaralılar, kaldırıldıkları Yalova Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Polis ve jandarma ekipleri olay yerinde araştırma yaparken araçtan 50 metre ilerde arazideki cesedi fark etti. Orhangazi Cumhuriyet Savcısı olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Yener Bayraktar'ın cesedini Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldırdı. Burada yaptığı incelemenin ardından ise Gölcük'te oto tamirciliği yaptığı öğrenilen Yener Bayraktar'ın cesedini Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Bayraktar'ın aracında yapılan incelemede ise vurdugu ineğin boynuzunun kırılarak otomobilin içine düştüğü görüldü.

Yener Bayraktar'ın yakınları ise acı haberi alınca hastaneye akın etti. Jandarma ve Savcılık kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber