Oğlu uyuşturucudan hapse girince dernek kurdu

İlkadım İlçesi'nde bulunan Samsun Çevresi Alkol ve Uyuşturucu ile Mücadele Derneği'nin Başkanı Salim Coşkunsu, uyuşturucu nedeniyle oğlunun cezaevinde olduğunu, bu nedenle de uyuşturucuya savaş açtığını söyledi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 22 Ocak 2013 11:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Oğlu uyuşturucudan hapse girince dernek kurdu

SAMSUN'da 2008 yılında faaliyete geçen Samsun Çevresi Alkol ve Uyuşturucu ile Mücadele Derneği Başkanı Salim Coşkunsu, "Benim oğlum uyuşturucu tacirlerinin tuzağına düştü ve esrardan 18 yıl ceza aldı.

Başka anne ve babaların yanmaması için bu derneği kurup başkanlık yapıyorum. Aileleri uyarıp çocuklarının bu kötü yola düşmemeleri konusunda bilinçlendirmeye çalışıyorum" dedi.

İlkadım İlçesi'nde bulunan Samsun Çevresi Alkol ve Uyuşturucu ile Mücadele Derneği'nin Başkanı Salim Coşkunsu, uyuşturucu nedeniyle oğlunun cezaevinde olduğunu, bu nedenle de uyuşturucuya savaş açtığını söyledi. Derneği 2008 yılında faaliyete geçirdiğini ifade eden Başkan Salim Coşkunsu, "Derneğimizin başka bir şehirde şubesi yok. Yaşadığım bazı sıkıntılardan dolayı derneğimizin faaliyetlerine 5- 6 ay kadar ara vermek zorunda kaldım. Bu saatten sonra Samsun'daki çocuklarımızı uyuşturucu maddelerden kurtarmak için elimizden geleyi yapacağım" dedi.

Başkan Coşkunsu, anne ve babalara seslendi. Başkan Coşkunsu, "Çocuklarının kimlerle arkadaşlık yaptıklarına, nerelere gittiklerine dikkat etsinler. Çünkü sokaklar uyuşturucu tacirleri ile dolu. Bu insanlar küçük çocuklarımızı kullanarak onları suça ve zehre yönlendiriyor. Samsun Valiliği ve emniyeti tarafından uyuşturucuya asla geçit verilmeyecektir. Bütün anne ve babaları bizimle el birliği yapmaya davet ediyorum. Tek isteğimiz ülkemizin ferah bir ortamda yaşaması" diye konuştu.

Salim Coşkunsu, oğlunun uyuşturucu madde kullandığını öğrendiğinde başından aşağıya kaynar sular döküldüğünü ifade etti. Coşkunsu, "Derneği kurduktan sonra mahalle mahalle gezerek ailelerle görüştüm. Bu çalışmalarımda emniyet teşkilatının bana çok büyük yardımı oldu. Kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum. Benim canımı en çok yakan şey, oğlum Ahmet'in uyuşturucu madde kullanması ve bunun etkisiyle yanlış işlere yönelmesiydi. Benim çocuğumu suç makinesi haline getirdiler. Oğlum 18 yıl ceza aldı. Şuanda Ünye Cezaevi'nde yatıyor. Annelerden babalardan tek istediğim, yuvalarını yıkmamaları ve çocuklarına sahip çıkmaları. Ben yandım, başka anne ve babalar yanmasın" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber