Iğdır Valisi Pek'in köy ziyaretleri

Iğdır Valisi Pek, beraberindeki heyetle birlikte Aralık ilçesine bağlı Kırçiçeği ve Adetli köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Ocak 2013 17:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Iğdır Valisi Pek'in köy ziyaretleri

Köylerinin durumları hakkında muhtarlardan bilgi alan Vali Pek, daha sonra vatandaşların talep ve şikayetlerini dinledi. Burada bir konuşma yapan Vali Pek,

amaçlarının Iğdır'a en iyi şekilde hizmet verme ve yaşam standartlarını bulunduğu konumdan daha üst seviyelere taşıyarak ilin, doğal olarak ülkenin kalkınmasında ve daha yaşanılır hale gelmesinde gereken çabayı göstermek olduğunun belirtti. Pek, "Bu anlamda, ilimizin mevcut sorunlarını yerinde inceleyip çözüme kavuşturmak temel prensibimizdir. Birlikte hareket ederek üstesinden gelemeyeceğimiz sorun yoktur. Şüphesiz ki devletimiz de vatandaşının refahı için her türlü imkanlarını seferber etmiş bulunmaktadır. Bizler de üzerimize düşen misyonun bilincinde sizlere hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi.

Ziyarette Vali Pek, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda mevcut sorunların giderilmesi için kendisi ile birlikte köy ziyaretine gelen ilgili kurum amirlerine talimatlar verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber