Ailesinin sobadan zehirlendiğini zannetti

Eşi, kızı ve torunlarından haber alamayan bir kişi ailesinin sobadan zehirlendiğini zannetti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ocak 2013 07:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ailesinin sobadan zehirlendiğini zannetti

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde eşi, kızı ve torunlarından haber alamayan bir kişi ailesinin sobadan zehirlendiğini zannetti. İhbar üzerine olay yerine gelen polisin kapıyı kırarak girdiği evde kimsenin olmadığı tespit edilirken, aile bireylerinin kandil nedeniyle akraba ziyaretine gittikleri öğrenildi.

Turgutlu İstiklal Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde kızının evine giden Ali Akkuş (60), kapının açılmaması ve telefonlara cevap verilmemesi üzerine telaşa kapıldı. Akkuş, evde bulunan eşi Emine Akkuş, kızı Mehtap Akgün, torunları Yusuf Akgün, Bengüsu Akgün ve Erman Akgün’nün sobadan zehirlendiğini sandı.

Şahsın durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi. İtfaiye erleri, apartmanın 3. katındaki evin kapısı kırarak içeri girdi. Odalarda araştırma yapan itfaiye ve sağlık ekipleri, evde kimsenin olmadığını tespit etti. Ailenin, kandil nedeniyle akraba ziyaretine gittiği öğrenildi.

Ail Akkuş, “Damadım şehir dışına çıktı. Bu nedenle eşim, kızım ve torunlarımın yanında kalıyordu. Kendilerini telefonla aradım, cevap alamadım. Eve gittiğimde ise kapı açılmadı. Bunun üzerine çok korktum ve durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdim. Kapı kırılarak evin içerisine girildi. O dakikalarda oldukça zor anlar yaşadım. Allah’a şükür korktuğum durum başıma gelmedi” dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber