Şarkışla'da ihtiyaç sahibi aileye yardım eli

Şarkışla ilçesinde yaşayan 3 çocuklu ihtiyaç sahibi bir aileye, belediye, Kızılay ve hayırsever öğretmenler yardım elini uzattı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Ocak 2013 10:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şarkışla'da ihtiyaç sahibi aileye yardım eli

Şarkışla ilçesinde yaşayan 3 çocuklu ihtiyaç sahibi bir aileye, belediye, Kızılay ve hayırsever öğretmenler yardım elini uzattı.

Kayseri'den bir süre önce Şarkışla'ya gelen ve Gültekin Mahallesi muhtarı Gülten Çetin'in aracılığıyla bir eve ücretsiz olarak yerleşen 5 kişilik Demir ailesine, Şarkışla Belediyesi, Kızılay şubesi ve Kız Teknik Meslek Lisesi öğretmenleri yardım etti.

Aileye, ev eşyası, giysi, yiyecek, yakacak temin edildi. Kız Teknik Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Müsade Kabakoz ile öğretmenler Ayşe Karasoy ve Mevlüde Ceran, aileyi ziyaret ederek yardımları teslim etti.

Aileyi, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Kavlak ve Kızılay Şarkışla Şube Başkanı Yavuz Şükrü Yılmaz da ziyaret etti. Kavlak, belediye olarak evin akan çatısını onaracaklarını, aileye bazı eşyalar verdiklerini, eksik eşyaları da temin edeceklerini belirtti. Yılmaz ise evin arızalı olan su tesisatını yaptıracaklarını ve aileye yakacak temin edeceklerini söyledi.

Anne Nurcan Demir ise 7, 8 ve 9 yaşlarında üç kızı olduğunu, tedavi gören eşi Erkan Demir'in doktorunun, yer değişikliği yapmalarını tavsiye etmesi üzerine Kayseri'den Şarkışla'ya geldiklerini söyledi.

3 çocuğunun da okula gittiğini anlatan Demir, "Nakillerini tatil sonrası Şarkışla'ya aldıracağız. Eşimin anne ve babası çalışmak için Şarkışla'ya gelmiş ve halkının yardımsever olduğunu görmüşler, onların tavsiyesiyle buraya geldim. Şarkışla halkından Allah razı olsun, bizi bağırlarına bastılar" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber