Buz pistinde geri dönüşüm hamlesi

Zeytinburnu Belediyesi’nin, ‘Doğaya Destek Sizden, Buz Pateni Biletiniz Bizden’ sloganıyla başlattığı geri dönüşüm hamlesi çok farklı boyutlara ulaştı …

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 25 Ocak 2013 00:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Buz pistinde geri dönüşüm hamlesi

Zeytinburnu Belediyesi’nin, ‘Doğaya Destek Sizden, Buz Pateni Biletiniz Bizden’ sloganıyla başlattığı geri dönüşüm hamlesi çok farklı boyutlara ulaştı.

Önceleri gençleri eğlendirerek çevre bilinci oluşturmayı hedefleyen proje, zamanla kabiliyetli gençleri buz hokeyi sporuna kazandırdı. Sorunlu ama kabiliyetli gençlerin, Zeytinburnu Belediyesi’nce kurulan Buz Hokeyi Takımı’yla hayatları değişti.

Hem doğa hem de gençlerin kazandığı projede şimdiki hedef, Merkezefendi’de kurulması planlanan İstanbul’un 2. buz pisti salonu olacak tesis…

Beştelsiz Mahallesi’nde Özgürlük Parkı’na, 3. kez kurulan mobil buz pistinin açılışında konuşan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, sabırla yürüttükleri projeden önemli kazanımlar elde ettiklerini söyledi. Modern bir buz pisti salonunu Zeytinburnu’na kazandırmayı planladıklarını belirten Başkan Aydın, “Aksilik olmaz ise bu yıl içinde İstanbul’un 2. buz pisti salonunu Merkezefendi’de hizmete almış olacağız. Türkiye’nin buz hokeyi milli takımı büyük ölçüde artık Zeytinburnulu gençlerden oluşacak. Zeytinburnu böylece buz pisti ile ilgili tüm üst düzey çalışmaların yapıldığı bir merkez de olacak” şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber