Ordu'da sualtı hokeyi şampiyonası yapılacak

Türkiye Sualtı Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Sualtı Hokeyi Gençler Türkiye Şampiyonası 1-3 Şubat tarihleri arasında Ordu'da yapılacak.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ocak 2013 21:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ordu'da sualtı hokeyi şampiyonası yapılacak

Durugöl Olimpik Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilecek şampiyonayla ilgili bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz, "Türkiye Sualtı Federasyonu tarafından düzenlenen Sualtı Hokeyi Gençler Türkiye Şampiyonası 1-3 Şubat tarihlerinde ilimiz Durugöl Olimpik Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilecektir. Sualtı sporlarıyla ilgilenen bütün takımlar buraya gelecek. Bu tür şampiyonaları kabul etme sebebimiz, artık Ordu'da da güzel bir yüzme havuzunun olduğunu tüm dünyaya ve Türkiye ye göstermektir" dedi.

Geçen yıl ocak ayında havuzu halkımızın ve sporcularımızın hizmetine sunduklarını dile getiren Yılmaz, "İl birinciliği yarışlarını burada yaptık. Olimpiyatlara gidecek engelli sporcularımız burada kamp yaptılar. İstanbul'dan Fenerbahçe gibi büyük takımlar buraya gelip kamp yaptılar. Sualtı hokeyi gençler Türkiye şampiyonası ilimizde düzenlenecek ilk resmi etkinliktir. İnşallah skorboard sorununu çözdükten sonra ilimize Türkiye şampiyonası ve uluslararası müsabakalar da alacağız. Bir spor seyirciyle güzeldir. Sualtı hokeyi tribünden rahat izlenebilen bir spordur. Bu vesileyle bütün orduluları müsabakalara bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber