Freni patlayan vinç ortalığı birbirine kattı

FATİH'te freni patlayan vinç önce kaldırımda bulunan dubalara, daha sonra ise bir beton duvar ile park halindeki otomobile çarparak durabildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Ocak 2013 08:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Freni patlayan vinç ortalığı birbirine kattı

İstanbul'un en çok turist çeken semti Sultanahmet'e Gülhane'den çıkan yokuşta freni patlayan vinç önce kaldırımda bulunan dubalara, daha sonra ise bir beton duvar ile park halindeki otomobile çarparak durabildi. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Kaza, saat 23.00'da Hocapaşa Mahallesi Alemdar Caddesi ve Ebu Suud Caddeleri kesişimi Gülhane Tramvay Durağı yakınında meydana geldi. İddiaya göre vinç Alemdar Caddesi'nde ilerlerken aniden aracın freni boşaldı. Kontrolden çıkan vinç kaldırımda bulunan dubaları yerinden söktü. Şoförün tüm uğraşlarına rağmen hızla ilerleyen vinç, Ebu Suud Caddesi'nde bulunan beton duvara ve MOBESE direğine, ardından da bir otelin önünde park halinde bulunan otomobile çarparak durabildi.

Otele ait araç hurda yığınına dönerken, otelde de ufak çaplı maddi hasar oluştu. Kazayı yara almadan atlatan şoför, ifadesi alınmak üzere Sirkeci Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü.

"ÇOK ŞÜKÜR CAN KAYBI YAŞANMADI"

Kazayı gören otel çalışanları polis ve itfaiye ekiplerine haber verdiklerini ifade ederek, "Kaza sırasında önce bir ses duyduk. Vinç önce dubalara ve duvara vurdu. Daha sonra da elektrik direklerini devirdi ve otel önünde park halindeki otomobile çarparak durabildi. Çok şükür can kaybı yaşanmadı" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber