Kars Valisi Emıtt Fuarı'nı değerlendirdi

Kars Valisi Eyüp Tepe, EMITT Fuarı’nda önümüzdeki süreçte Kars’ın turizm kimliğini ön plana çıkaracaklarını belirtti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ocak 2013 09:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kars Valisi Emıtt Fuarı'nı değerlendirdi

EMIT Fuarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Kars Valisi Eyüp Tepe, EMIT Fuarında organizatörlere ve tur operatörlerine Kars’ı anlattıklarını kaydetti.

Kars Valisi Tepe, İstanbul’da EMİT Fuarında Kars’ın turizm varlıklarından bahsettiklerini söyledi.

Tepe; “Kars olarak, Sarıkamış olarak, bu yıl yine EMITT Fuarında yer aldık. EMIT Fuarı tabi Dünya’da en büyük 5‘nci turizm fuarı. 5’nci turizm fuarında Kars olarak, Sarıkamış olarak bulunmak bizim açımızdan önemli. Çünkü biz Kars’ımızın turizm değeri olduğunu, kültür varlıklarının son derece önemli olduğunu düşünüyor. Ve inanıyoruz. Bu kapsamda da bu varlıklarımızın ülkemizin diğer insanları tarafından, dünyamızdaki diğer vatandaşlar tarafından bilinmesini arzu ediyoruz” dedi.

ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE KARS’IN TURİZM KİMLİĞİNİ ÖN PLANA ÇIKARACAĞIZ

Kars’ın turizm ve kültür anlamında, kış turizmi anlamında önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Kars Valisi Eyüp Tepe, bundan sonraki süreçte Kars’ın turizm kimliğini ön plana çıkaracaklarına dikkat çekti.

Eyüp Tepe; “Biliyorsunuz EMITT Fuarına sadece Türkiye’den katılım olmuyor. Bu sen özellikle pek çok yabancı ülkeden de yoğun bir katılım vardı. Ve o ülkelerden gelen katılımcılar, organizatörler, tur operatörleri, bütün standalar teker teker gezdiler. Birkaç tanesini ağırladık. Onları misafir ettik. Beraber olduk. Onlara Kars’ımızı anlattık. Kars’ın kültür yapısından bahsettik. Kars’ın turizm varlıklarından, turizm değerlerinden bahsetme imkanı bulduk. O manada karşılıklı iletişimin sağlanması yönünde bence başarılı bir organizasyondu. Bu organizasyonda doğru bulunmuş olmak, bundan sonrada bulunacağımızı buradan sizin vasıtanızla deklere etmiş oluyoruz. Ümit ediyorum inşallah önümüzdeki yıllarda ve süreçte daha fazla Kars’ın turizm kimliğimi ön plana çıkarırız” diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber