Eskişehir'deki operasyonda 4'ü müdür 7 kişiye tutuklama talebi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde, bazı ihalelere fesat karıştırıldığı ve kamu zararına neden olunduğu şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 9 belediye çalışanından 2'si, serbest bırakıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ocak 2013 18:12, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Aralarında 4 belediye daire müdürü ile genel sekreter yardımcısının da bulunduğu 7 şüpheli ise tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Eskişehir'de, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yapılan bazı ihalelere fesat karıştırıldığı ve kamu zararına neden olunduğu şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, emniyetteki işlemleri tamamlanan Genel Sekreter Yardımcısı T.G., Satın Alma Daire Başkanı M.R.E., Şirketler Genel Koordinatörü R.O.T., Fen İşleri Daire Başkanı S.A., Zabıta Daire Başkanı H.D. ve Eski Genel Sekreter E.E.'nin de aralarında bulunduğu 9 şüpheli, ifadeleri alınmak üzere savcılığa çıkarıldı. 9 şüpheliden, eski Genel Sekreter E.E. ve Zabıta Daire Başkanı H.D., savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. 4 belediye daire müdürü ile bir genel sekreter yardımcısının da aralarında bulunduğu 7 şüpheli ise tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Soruşturma kapsamında, pazartesi sabahı gözaltına alınan 23 şüpheliden 14'ü, dün ve önceki gün, emniyet ve savcılıktaki sorgularının ardından serbest bırakılmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber