Selami Öztürk'ün zabıtaları pazar yerini böyle mi denetliyor?

Haber Giriş : 19 Kasım 2005 09:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kadıköy'de mantardan zehirlenen kadın öldü, CHP'li Selâmi Öztürk'ün Belediye Başkanı olduğu Kadıköy'de semt pazarından alınan kültür mantarından eşi ve 4 çocuğuyla birlikte zehirlenen kadın, bir haftadır yoğun bakımda tutulduğu hastanede öldü.

Alınan bilgiye göre, Kayışdağı Mahallesi'nde kurulan semt pazarından bir hafta önce aldıkları kültür mantarını akşam yemeğinde yiyen anne Güssün (31), baba Hüseyin ve çocukları Nazife (9), Ağgül (7), Fatma Nur (4) ve Ayşegül Törün (5), gece saatlerinde şiddetli kusma şikâyetiyle yakınları tarafından Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yedikleri mantardan zehirlendikleri belirlenen ailenin tamamı, tedavi altına alındı.

Eşi ve çocukları önceki gün hastaneden taburcu olan Güssün Törün ise tedavi gördüğü yoğun bakım ünitesinde dün öldü.

Güssün Törün'ün, hastaneye geldiği ilk günden bu yana diyaliz makinesine bağlanmasına rağmen tedaviye cevap vermediği öğrenildi.

Bu arada Üsküdar Cumhuriyet Savcılığı, zehirlenme olayına ilişkin soruşturma başlattı.

Hastane morgunda ceset üzerinde inceleme yapan savcı, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için cesedi Adli Tıp Kurumu'na sevk etti.

Öte yandan cenazeyi almak için Haydarpaşa Numune Hastanesi'nin morguna gelen Güssün Törün'ün yakınları, semt pazarlarının zabıtalar tarafından denetlenmediğini belirterek, vatandaşları ''pazarlardan mantar almamaları'' konusunda uyardılar

Vakit

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber