Vali'den, elbise dönüşüm sistemi'ne övgü

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Kasım 2005 11:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzincan Valisi Refik Arslan Öztürk, Erzincan Belediyesi tarafından bir süre önce hayata geçirilen "Elbise Dönüşüm Sistemi"yle ilgili incelemelerde bulundu.

Erzincan Belediyesi tarafından başlatılan kampanyada vatandaşlardan toplanan elbise ve ayakkabıların tamir edildikten sonra ihtiyaç sahiplerinin kullanımına sunulacağı sistemin çalışma yöntemiyle ilgili belediyeyi ziyaret eden Vali Refik Arslan Öztürk, Başkan Mehmet Buyruk ve Başkan Yarndımcısı Ünal Tuygun'dan bilgi aldı. Belediyede ilk olarak, vatandaşlardan toplanan elbise ve ayakkabıların, kadın, erkek ve çocuk olarak tasnif edildiği bölümü gezen Vali Öztürk, daha sonra elbiselerin bakımının yapıldığı ve poşetlendiği bölümleri gezdi.

Belediye Başkanı Mehmet Buyruk, Elbise Dönüşüm Sistemi'nin aksamadan işlediğini ve halktan gördüğü ilgiden memnun olduklarını söyledi. Başkan Buyruk ayrıca, elbise ve ayakkabıların ihtiyaçlı insanlara dağıtılacağı sosyal marketin yerinin tespiti için de çalışma yaptıklarını belirtti.

Erzincan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Elbise Dönüşüm Sistemi'nin çok yerinde bir proje olduğunu ifade eden Vali Refik Arslan Öztürk, projeye emeği geçenlere teşekkür etti. Vali Öztürk ayrıca, belki de ileride çöpe atılacak elbiselerin ihtiyaçlı insanlar tarafından kullanılmasına öncülük eden Erzincan Belediyesi'nin bu çalışmasının takdir edilecek bir proje olduğunu dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber