Eskişehir'den kısa kısa

Tepebaşı Belediyesi Şirintepe Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından, Ocak 2013 rakamlarıyla toplam 638 çocuğun ağız ve diş taramasının yapıldığı bildirildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Şubat 2013 18:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eskişehir'den kısa kısa

Tepebaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, koruyucu hekimlik adına diş sağlığı alanında Türkiye'de 4'üncü sırada gelen Şirintepe Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 531 çocuğun tedavisinin gerçekleştirildiği ifade edildi.

Tepebaşı Belediyesi tarafından yapılan tarama ve tedavilerle 2 ayda ulaşılan rakamın geleceğe sağlıklı gülümseyen nesiller yetişmesi için bir adım olduğunu kaydedildi

-Tepebaşı Belediyesi'nden model uçak kursu

Tepebaşı Belediyesi, radyo kontrollü model uçak kursu ile gençlere uçaklar hakkında teorik ve uygulamalı eğitimler veriyor.

Tepebaşı Belediyesi Özdilek Sanat Merkezi'ndeki kursla gençler teorik eğitim ve simülatör çalışması yanında aktif uçuş çalışmaları da gerçekleştiriyor.

Kursta, gençler cumartesi günleri radyo kontrollü model uçakların yapıları, imalatı ve tamirlerini öğrendikleri gibi, bilgisayarda sanal olarak simülatör uçuşu yaparak pratik uçuşa hazırlanıyor.

Pazar günleri ise açık alan olan Muttalip'daki alana giderek Eskişehir Sportif Havacılık Kulübü (ESHAVK) üyeleriyle bir araya geliyorlar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber