İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Tacizciyi etkisiz hale getiren polise ödül

Tacizciyi etkisiz hale getiren memur Ay'ın polisi seçildi

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 07 Şubat 2013 13:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tacizciyi etkisiz hale getiren polise ödül

Aydın Polis Evi’ndeki törene Vali Sayın Kerem Al, İl Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel, Aydın Ticaret Odası Meclis Başkanı Mustafa Ali Parmaksız, Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu ile birlikte emniyet şube müdürleri ve polisler katıldı.

İl Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel güvenlik hizmeti kalitesini arttırmak amacıyla bu yıl ilk kez Ayın Polisi uygulaması başlattıklarını belirterek, “Kent genelinde 3 bin 207 polisimiz görev yapıyor. Hizmet kalitemizi arttırmak için 2 müdür yardımcısı ve 5 şube müdürlerinden oluşturulan 7 kişilik ödül jürimiz tarafından puanlama sistemiyle her ay en başarılı polislerimiz belirlenecek. Başarılı personellerimizi çeyrek altın ve başarı belgesi ile ödüllendireceğiz. Ayrıca, önümüzdeki aylardan itibaren başarılı polislerimizin maaşlarında da artış sağlanacak” dedi.

TACİZCİYİ ETKİSİZ HALE GETİREN MEMUR “AYIN POLİSİ” SEÇİLDİ

Emniyet Müdürü A.Turan Temel, Asayiş Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Metin Dirikoğlu’nun ocak ayının polisi seçildiğini belirterek, “Görevi bittikten sonra minibüs ile evine gitmekte olan arkadaşımız, genç kızın, taciz edildiğini söylemesi üzerine kendisine karşı koyan olayın faalini yakaladı. Gözaltına alınan şüphelinin üzerinden sahte kimlik çıkarken sorgulamasında cinsel taciz suçundan da 4 ayrı yakalamasının olduğu belirlendi. Bu nedenle polis memurumuz Metin Dirikoğlu Ocak ayının polisi seçildi. Ödül alan tüm personelimizi kutluyorum” diye konuştu.

ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ

Vali Sayın Kerem Al da, “İltifat görmeyen marifet heba olmuş demektir” diyerek polisleri başarılarından dolayı kutladığını söyledi. Ayın polisi seçilen Metin Dirikoğlu’na başarı belgesi Vali Sayın Kerem Al tarafından verildi. Törende ayrıca, başarı belgesi alan 24 polis memuru Aydın Ticaret Odası tarafından çeyrek altınla da ödüllendirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber