Şoförlere diksiyon eğitimi

Çan'da diksiyon kursunu tamamlayan şoförlere, belge verildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Şubat 2013 23:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şoförlere diksiyon eğitimi

Çan'da diksiyon kursunu tamamlayan şoförlere, belge verildi.

Hayat Boyu Öğrenme Projesi kapsamında Çan Şoförler ve Otomobilciler Odası ile yapılan protokol kapsamında şoförlere yönelik düzenlenen diksiyon kursunu tamamlayanlara belge verilmesi dolayısıyla 23 Eylül İlköğretim Okulu toplantı salonunda tören düzenlendi.

Çan Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Cevat İzdeş, burada yaptığı konuşmada, değişmeyen tek gerçeğin değişim olduğunu belirterek, eğitimin süreç olarak algılanması ve hayat boyu devam ettirilmesi gerektiğini söyledi.

İzdeş, "Bugün de hayat boyu öğrenen şoför kursiyerlerimiz için buradayız. Bu konuda sivil toplum kuruluşu olarak önderlik gösteren Çan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanına ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu da hizmet sektöründe iletişimin önemli olduğunu belirterek, iletişimin, insanların birbirine mesaj iletmesi olduğunu ifade etti.

Çan Kaymakamı Yakup Tat ise "İki ay süre eğitimden geçmişsiniz. Bugün kurs çok daha güzel ve ilginç. Her şeyin başı eğitim, güzel eğitim, güzel iletişim, kibar davranma, kimse iletişim hatasına düşmesin. Onun için eğitim faydalı ve günümüzden iletişim hatası yapmamak lazım" diye konuştu.

Daha sonra protokol üyeleri, kursiyerlere belgesini verdi.

Törene, Cumhuriyet Başsavcısı Umut Mermi, Çan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Nakışyapar, Çan Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan ve kursiyerler katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber