Köyde tüfekli kavga: 2 ölü, 3 yaralı

Şanlıurfa'da, husumetli 2 aile arasında çocukların kavgası nedeniyle çıkan tartışma pompalı tüfekli kavgaya dönüşürken 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 10 Şubat 2013 17:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Köyde tüfekli kavga: 2 ölü, 3 yaralı

Olay, saat 14.00 sıralarında merkeze bağlı Kartepe Köyü'nde meydana geldi. Aralarında husumet bulunan 'Taşkın' ile 'Aslaner' ailelerinin fertleri arasında oyun oynayan çocuklarının kavga etmesi nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, 2 ailenin yakınlarının da katılımıyla büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen pompalı tüfekten çıkan saçmalar 55 yaşındaki Nusret, 19 yaşındaki Vediha, 25 yaşındaki Hüseyin, 17 yaşındaki Fatma ve 11 yaşındaki Rabia Aslaner'e isabet etti. Kavga, ihbar üzerine köye gelen jandarmalar tarafından bastırılırken, yaralanan 5 kişi otomobil ve çağrılan ambulanslar ile Şanlıurfa ve Akçakale'deki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

2 KİŞİ ÖLDÜ

Şanlıurfa ve Akçakale'deki hastanelere götürülen yaralılardan Nusret Aslaner ile yeğeni olan Vediha Aslaner acil serviste yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ölen amca ile yeğeninin cesetleri otopsi için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna konuldu. Tedavilerine devam edilen yaralılardan Rabia Aslaner'in hayati tehlikesinin de sürdüğü bildirildi.

ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINDA

Köyü ablukaya alan jandarma, olaya karıştığı saptanan çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Yeni bir gerginlik yaşanmaması için köyde yoğun güvenlik önlemi alınırken, yapılacak inceleme sonrası gözaltıların devam edeceği kaydedildi. Kent merkezinde yaralıların tedavi gördüğü hastanelerde de polis yoğun güvenlik önlemi alırken, olayı duyarak hastaneye gelen bazı kadınlar gözyaşı döküp, ağıt yaktı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber