Arkasında not bıraktı...

Tabancasıyla başına ateş ederek canına kıyan polis memurunun bir gün önce kız arkadaşıyla tartıştığı ileri sürüldü

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 14 Şubat 2013 16:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Arkasında not bıraktı...

Maltepe'de kardeşleriyle birlikte aynı evi paylaşan 28 yaşındaki polis memuru tabancasıyla başına ateş ederek intihar etti. Servet Yavuz'un bir gün önce kız arkadaşıyla tartıştığı iddia edilirken ardında "ailevi sorunlar nedeniyle intihar ediyorum, komiserim hakkını helal et, bana sadece siz sahip çıktınız" yazılı bir not bıraktığı öğrenildi.

TEK EL SİLAH SESİ DUYULDU

Edinilen bilgiye göre Cevizli Pamir Sokak'ta 5 katlı binanın ikinci katındaki dairede 2 kardeşiyle birlikte yaşayan polis memuru Servet Yavuz'un (28) bulunduğu odadan sabah 08.00 sıralarında bir el silah sesi duyuldu.

CANSIZ BEDENİYLE KARŞILAŞTI

Diğer odadaki kardeşi silah sesi üzerine odaya girdiğinde Servet Yavuz'u kanlar içinde buldu. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede Servet Yavuz'un hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekipleri polis memurunun yaşadığı evde detaylı inceleme yaptı.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ.

Trafik Tescil Şube Müdürlüğü'nde görevli olan polis memurunun çok sayıda meslektaşı da olay yerine geldi. Servet Yavuz'un aynı evi paylaştığı kardeşi uzun süre gözyaşı dökerken ağabeyinin meslektaşları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Acı haberi alıp olay yerine gelen Servet Yavuz'un diğer yakınları da sinir krizi geçirdi. Fenalaşan yaşlı bir yakına sağlık ekipleri müdahale etti.

"BİR KIZ BİNADAN KOŞARAK UZKLAŞTI"

Polis memurunun komşularından biri, "dün akşam bir tane kızın bizim binadan koşarak uzaklaştığını gördüm. Kız bazen taksiyle gidip geliyordu, telaşlıydı koşturarak gidiyordu" diye konuştu.

KOMİSERİNE HİTABEN NOT BIRAKTI

Genç polis memurunun intiharından önce mesai arkadaşı olan bir komisere hitaben "ailevi sorunlar nedeniyle intihar ediyorum. Komiserim hakkını helal et, bana sadece siz sahip çıktınız" yazılı bir not bıraktığı öğrenildi.

O KOMİSER DE OLAY YERİNE GELDİ

Polis memuru Servet Yavuz'un ardında bıraktığı notta bahsettiği İsmail Komiser de olay yerine geldi , memurunun tabutunun ardından dalgın gözlerle baktı. Servet Yavuz'un cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Soruşturmayı yürüten Polisin, Servet Yavuz'un tartıştığı iddia edilen kız arkadaşının da bilgisine başvuracağı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber