Cinsel istismar suçundan tutuklanan emekli başkomiser suçlamaları kabul etmedi

Samsun'da dostunun 14 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan emekli başkomiser, yargılandığı duruşmada kendini savunarak, suçlamaları kabul etmedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Şubat 2013 23:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cinsel istismar suçundan tutuklanan emekli başkomiser suçlamaları kabul etmedi

Edinilen bilgiye göre, Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde dostu olan F.B. adlı kadının 14 yaşındaki kızı A.K.'ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla 22 ay önce tutuklanan emekli başkomiser C.Ö.'nün yargılanmasına devam edildi. Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davada kendini savunan C.Ö., hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek kendisine iftira atıldığını söyledi. 32 yıllık polislik hayatından hiç bir olaya karışmadığını, Samsun'da da Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde bomba imha uzmanı olarak görev yaptığını ifade eden C.Ö., "A.K., annesini babasından benim ayırdığımı düşünüyor. Benden önce ayrılmışlardı. Ancak bu yüzden beni cezalandırmak için iftira atıyor. 32 yıllık emniyet teşkilatında şerefimle çalıştım. Daha önce kendisiyle İzmir'de denize gittik. Benden yüzme öğretmemi istedi. Kabul etmedim. Birlikte yalnız kaldığımız zamanlar oldu. O zamanlar isteseydim atılan bu iftiralar olurdu. Ancak, ondan kendimi hep uzak tuttum. Hatta bizimle kalmasını istemedim. Olay günü tartıştık ve kendisini kovdum. Sonra da benden şikayetçi oldu. Eğer ben ona cinsel istismarda bulunmuş olsaydım annesi cezaevinde beni ziyarete gelmedi. 4-5 kez beni cezaevinde ziyaret etti. Bir anne kızına cinsel istismarda bulunanı asla ziyaret etmez. Çünkü bu olay bir iftira. Beraatimi ve tahliyemi istiyorum" dedi.

Mahkeme heyeti, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na sevk edilen A.K.’nın olay dolayısıyla beden ve ruh sağlığının bozulup bozulmadığına dair rapor alınması için ileri bir tarihe erteledi. C.Ö.'nün tahliye talebini ret edilerek tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber