Polis sahte gümrük memurunu internet üzerinden buldu

Kendisini gümrük memuru olarak tanıtan A.Ç. iddiaya göre, kısa bir süre önce tanıştığı S.H.'ye ucuz telefon, televizyon ve laptop getireceğini söyleyerek kandırdı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 15 Şubat 2013 07:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polis sahte gümrük memurunu internet üzerinden buldu

Kendisini gümrük memuru olarak tanıtan A.Ç.iddiaya göre, kısa bir süre önce tanıştığı S.H.'ye ucuz telefon, televizyon ve laptop getireceğini söyleyerek kandırdı. S.H.'nin 27 bin 800 Lirasını alan A.Ç. kayıplara karıştı. Polis ekipleri internet üzerinden araştırıp adresini bulduğu şüpheliyi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Daha önce özel güvenlik görevlisi olan 25 yaşındaki S.H. yaklaşık 2 ay önce işsiz kaldı. Tokat'taki babadan kalma evini satan S.H. elindeki parayla ticaret yapmak istedi. S.H. eski iş yerinden bir arkadaşının vasıtasıyla kısa bir süre önce A.Ç. (28) ile tanıştı. Kendisini gümrük memuru olarak tanıtan A.Ç., S.H.'ye ucuz telefon, televizyon ve dizüstü bilgisayar getireceğini söyledi. S.H. de bankadan çektiği 27 bin 800 TL'sini dün öğle saatlerinde A.Ç.'ye verdi. Şüpheli parayı aldıktan hemen sonra telefonunu ve sosyal medyadaki hesabını kapatarak kayıplara karıştı. A.Ç.'ye ulaşamayan S.H. durumu polis ekiplerine bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber