Yazıcı'dan, 'Zemin Deprem'e ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı, İzmit Marina sahilindeki yeni yerine taşınan Zemin ve Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü'ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Şubat 2013 15:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yazıcı'dan, 'Zemin Deprem'e ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı, İzmit Marina sahilindeki yeni yerine taşınan Zemin ve Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü'ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yazıcı ziyarette kente yönelik deprem projeleri hakkında bilgi aldı.

Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı'na bağlı Zemin Deprem ve İnceleme Şube Müdürlüğü daha önce Büyükşehir Hizmet Binası'ndaki yerinden Marina Sahili'ndeki yeni binasına taşındı. Yeni hizmet binasına taşınan müdürlüğe Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başarılı çalışmalarından dolayı Zemin ve Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü personeline teşekkür eden Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı, bu çalışmaların için çok önemli olduğunu dile getirdi. Yazıcı, Büyükşehir Belediyesi olarak Kocaeli'ye yönelik örnek projeler üretmeye devam edeceğini belirti. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gökmen Mengüç de hazır bulundu.

Daire Başkanı Gökmen Mengüç deprem tehlike ve risklerini azaltmak amacıyla kısa süre içerisinde Kocaeli ili acil müdahale sistemi projesinin hayata geçirileceğini kaydederek, bu konuda Başbakanlık Afet ve Acil durum Yönetimi Başkanlığı ile çalışmaların sürdüğünü belirtti. Mengüç, Zemin ve Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü'nün bu çalışmalarda önemli rol oynadığını da aktardı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber