Gaziantep'teki fabrika yangını 4 saat sonra kontrol altına alındı

Gaziantep’te bir bulgur fabrikasının paketleme servisinde çıkan yangın kontrol altın alınmaya çalışılıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Şubat 2013 08:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gaziantep'teki fabrika yangını 4 saat sonra kontrol altına alındı

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir bulgur fabrikasının paketleme bölümünde yangın çıktı. Fabrika çalışanları tarafından fark edilen yangın itfaiye ekiplerine bildirildi. Olay yerine kısa sürede gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Paketleme servisi olduğu için çuval bulunan bölgede çıkan yangın bir türlü kontrol altına alınamıyor. İtfaiye ekipleri 3 ayrı noktada alevlere müdahale ediyor.

GAZİANTEP’TEKİ FABRİKA YANGINI DEVAM EDİYOR

Gaziantep’te bir bulgur fabrikasının paketleme servisinde çıkan yangın devam ederken itfaiye ekiplerinin müdahale edebilmesi için getirilen iş makineleriyle deponun demir saçları yıkıldı.

Akşam saatlerinde 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir bulgur fabrikasının paketleme bölümünde çıkan yangın devam ediyor. Alevlere müdahale etmekte zorlanan itfaiye erleri için olay yerine iş makineleri getirildi. Gelen iş makineleriyle deponun demir saçları yıkıldı. Depodaki yangına müdahalesini sürdüren itfaiye ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

GAZİANTEP’TEKİ FABRİKA YANGINI 4 SAAT SONRA KONTROL ALTINA ALINDI

Gaziantep’te bulgur fabrikasının paketleme servisinde çıkan yangın 4 saat sonra kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları devam ediyor.

Akşam saatlerinde 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde ki bulgur fabrikasının paketleme servisinde başlayan ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile Organize Sanayi Bölgesi İtfaiye ekipleri 30 araçla 3 ayrı noktada yaklaşık 4 saat boyunca yangına müdahale etti. İş makinelerinin de yardımıyla depoda çıkan yangın güçlükle kontrol altına alındı. Sağlık ekiplerinin de hazır bekletildiği olay yerinde itfaiye ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemezken fabrikada büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Paketleme bölümünde bulunan torbalar ve poşetler tamamen kül oldu. Öte yandan yangının Pazar günü olması ve çalışanların izinli olması olası bir faciayı önledi. İtfaiye ekipleri soğukta çalışmalarını sabah saatlerine kadar sürdüreceği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber