Kanala düşen vatandaşı itfaiye kurtardı

Ataşehir'de su kanalına düşen vatandaş, itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan vatandaşın, soğuktan titrediği görüldü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Şubat 2013 13:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kanala düşen vatandaşı itfaiye kurtardı

Edinilen bilgilere göre olay, Ataşehir İmar İskan Blokları yanında bulunan su kanalında meydana geldi. Sabah saatlerinde evinden çıkan vatandaşlar, su kanalında bir kişinin olduğunu fark etti. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri geldi. Su kanalına giren itfaiye ekipleri Ali Şahin isimli vatandaşı kurtarmak için çalışmaya başladı.

Soğuktan titreyen Şahin'i sedyeye bağlayan ekipler, kurtarıcı aracı yardımıyla sedyeyi yukarı çekti. Soğuktan üşüdüğü anlaşılan vatandaş, ambulansa konarak Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülüdü.

Mahalle halkı benzer olayların daha önce de yaşandığını belirterek, Ataşehir Belediyesi'nin bu konuya bir çözüm bulmasını istedi. Su kanalının etrafının çevrilmesini talep eden vatandaşları, çevrede oyun oynayan çocukların düşmesinden korktuklarını ifade etti.

Görgü şahidi bir vatandaş, "Sabah camı açtığımda birden fark ettim. Kuşlara ekmek atıyordum. Fark edince hemen itfaiyeyi aradım. Gece saatlerinde de düşmüş olabilir" dedi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber