Alkollü şahıs ısınmak için yaktığı maddeden zehirlendi

Aydın’da dün gece alkol aldıktan sonra ısınmak için evde kağıt ve benzeri eşya yakarak ısınmaya çalışan bir kişi dumandan zehirlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Şubat 2013 09:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Alkollü şahıs ısınmak için yaktığı maddeden zehirlendi

Çevre sakinlerinin ihbarı ile mahalleye gelen itfaiye ekipleri çıkan küçük çaplı yangını söndürürken, dumandan zehirlenen alkollü şahıs ise hastaneye kaldırıldı. Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan şahsın hayati tehlikesi bulunduğu belirtildi.

Edinilen bilgiye göre Kurtuluş Mahallesi 2014 Sokak üzerinde bulunan 70 numaralı evin bodrum katında tek başına ikamet eden 40 yaşlarındaki Y.Ü. alkol aldıktan sonra şuurunu kaybedince ısınmak amacıyla evin ortasında kağıt ve benzeri eşyaları yaktı. Evde yakılan malzemelerden çıkan alevler evde bulunan koltuk ve çekyatları tutuşturunca evin bodrum katından dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar itfaiyeyi arayarak yardım istedi. Gece yarısı meydana gelen olayda yanan eve gelerek alevlere müdahale eden itfaiye ekipleri, evde bir şahsın da dumanlar arasında bitkin vaziyette olduğunu görünce şahsı kurtarıp olay yerine çağırdıkları ambulansla hastaneye sevk ettiler. 40 yaşlarındaki Y.Ü.’nün evde tek başına yaşadığı ve alkollü olduğu ve dumandan etkilendiği belirtildi.

Durumu ağır olduğu için şahsın ifadesi alınamazken, polis olay yerinde inceleme çalışması yapıp olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber