para vermeyince eşinden dayak yedi, devlet koruması altına alındı

Konya'nın Akşehir İlçesi'nde çiftçi, 52 yaşındaki Ahmet C., aynı yaşdaki eşi Ayşe C.'nin para vermediği için sopayla dövdüğünü iddia edip jandarmaya şikayette bulundu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 20 Şubat 2013 13:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
para vermeyince eşinden dayak yedi, devlet koruması altına alındı

Konya'nın Akşehir İlçesi'nde çiftçi, 52 yaşındaki Ahmet C., aynı yaşdaki eşi Ayşe C.'nin para vermediği için sopayla dövdüğünü iddia edip jandarmaya şikayette bulundu. Dövüldüğüne dair 'Darp' raporu alan Ahmet C., mahkeme kararıyla koruma tedbir kararı alınıp, erkek sığınma evine yerleştirilirken, 'Kasten adam yaralama' suçundan gözaltına alınan Ayşe C. de, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Atakent Beldesi'nde oturan 1 çocuk babası Ahmet C., dün Akşehir İlçe Jandarma Komutanlığı'na gelerek, 20 yıllık eşi Ayşe C.'nin kendisini sopayla dövdüğünü belirtip şikayetçi oldu. Ahmet C., jandarmaya verdiği ilk ifadesinde ilk eşinden 20 yıl önce boşandığını ve daha sonra Ayşe C. ile evlendiğini, eşinin gezip alışveriş yapmak için para istediğini vermeyince de sopayla dövdüğünü ve sürekli eşinden şiddet gördüğünü ileri sürdü. Bunun üzerine Ayşe C., gözaltına alındı.

Akşehir Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen ve vücudunun çeşitli yerlerinde darba bağlı doku zedelenmesi olduğuna dair rapor alan Ahmet C., mahkeme kararıyla koruma tedbir kararı alınıp, erkek sığınma evine yerleştirildi. Gözaltına alınan ve yapılan sorgulamasının ardından adliyeye sevk edilen Ayşe C. de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber