8 ay önce kaybolan kamyoncunun cesedi, kazı yapılarak aranıyor

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'ne bağlı Pelitli Köyü'nde, 8 ay önce eşiyle tartıştıktan sonra ortadan kaybolan kamyon şoförü 42 yaşındaki Rasim Altay'ın cinayete kurban gittiği iddiaları üzerine, jandarma eşliğinde köy yakınlarında kazı yapılarak cesedi aranmaya başlandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 21 Şubat 2013 12:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
8 ay önce kaybolan kamyoncunun cesedi, kazı yapılarak aranıyor

Gebze'nin Pelitli Köyü'nde oturan ve kendine ait kamyonla taşımacılık yapan Rasim Altay, geçen yıl 11 Hizaran'da eşi Meryem Altay'la tartıştıktan sonra öfkeyle evden ayrıldı ve bir daha dönmedi. Kendi yaptıkları aramalardan sonuç alamayan aile fertleri jandarmaya da kayıp başvurusunda bulundu. Jandarmanın yaptığı araştırmalarda da Rasim Altay'ın izine rastlanmazken, olay ulusal bir televizyondaki kadın programında da sık sık konu edildi. Yakınları da ekrana çıkarak Rasim Altay'ın cinayete kurban gitmiş olabileceğini ileri sürdü.

Ortadan kaybolduktan sonra yanına ehliyet ve kimliğini almadığı, bankada bulunan 60 bin TL parasına da hiç dokunmadığı belirlenen Rasim Altay'ı bulmak için herkes seferber olurken, bu kez yapılan bir ihbarla, onun öldürüldüğü ve cesedinin de Pelitli Köyü yakınlarına gömüldüğü iddia edildi.

Bu ihbar üzerine Cumhuriyet Savcılığı'nın da talimatıyla jandarma gözetiminde bu sabah saatlerinde cesedi bulmak için evinin bahçesi ile çevrede kazı çalmışması başlatıldı. Çalışmalar nedeniyle jandarma köyde geniş önlemler aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber