Ankara Büyükşehir'den özürlülere kura ile simit büfesi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Aralık 2005 15:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, özürlülere kura sistemiyle simit büfesi dağıttı.

Kocatepe Kültür Merkezi'nde gerçekleşen kura törenine, Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar, belediye bürokratları ve özürlü vatandaşlar katıldı. Her sene, özürlülere kurayla büfe dağıtımı gerçekleştiren Halk Ekmek, bu sene sadece devletten özürlü maaşı alan engellilere simit büfesi dağıttı.

Ankara'nın değişik semtinden gelen özürlüler, internet ortamında büfe sahibi oldu. Genel Müdür İlkbahar, açılış konuşmasında, Türkiye'de bulunan her kurum toplumun ihtiyacı olan bir kesime el atarsa, toplumda herkesin iş sahibi olacağını ifade etti. Özürlü vatandaşlara kimseye muhtaç olmama çağrısında bulunan İlkbahar, "Her özürlü kardeşimiz kendi ayakları üstünde durması gerekiyor.

Ankara Halk Ekmek olarak sizlere verdiğimiz bu hizmetten dolayı mutluluk duyuyorum. Yaptığımız hizmetin isabetli olduğunu ve doğru yaptığımızı anlıyorum. Engelli vatandaşlarımız kendi kazansın kendi ayakları üzerinde dursun toplumda bizler gibi yeri olsun" şeklinde konuştu.

İlkbahar ayrıca, özürlü vatandaşlara çağrıda bulunarak büfeyle ilgili kurallara uyulmasını istedi. 1 yıl boyunca 507 büfe hak sahiplerinin olacak. Önümüzdeki sene verilen büfeler iptal edilerek yeni özürlülere verilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber