İzmir'de 88 kuruluşa 'Bebek Dostu' ödülü

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Aralık 2005 15:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Mehmet Özkan, İzmir'deki 88 sağlık kurumuna 8 Aralık'ta düzenlenecek törenle "Bebek Dostu Kurum" ödülü verileceğini bildirdi.

Sağlık İl Müdürlüğü'nde basın mensuplarıyla tanışma ve sohbet toplantısı düzenleyen Opr. Dr. Mehmet Özkan, "Bebek Dostu İl" olan İzmir'in bu konuda oldukça iyi bir noktada bulunduğunu söyledi. İzmir'in 24 ilçesinde 31 hastane, 238 sağlık kuruluşu ile 1 özel labaratuvarın "Bebek Dostu Kurum" unvanı aldığını belirten Özkan, "8 Aralık'ta İzmir'deki 88 sağlık kurumuna 'Bebek Dostu Kurum' ödülü verilecek" dedi.

Özkan, Konak Belediyesi Dr. Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi'nde düzenlenecek törene İzmir Valisi Oğuz Kağan Köksal ile Sağlık Bakanlığı Ana ve Çocuk Sağlığı Genel Müdürü'nün katılımını beklediklerini kaydetti. Sigara yasağının genişletilmesi çalışmalarını desteklediklerini de vurgulayan Özkan, "Sigara içenlere 'Bırak bunu, atıver' demeden, rencide etmeden, yıldırıp daha az içmelerini sağlamak lazım. Bu tür çalışmaları takip ediyoruz, destekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber