Çayırova'da sosyal medya konuşulacak

Kocaeli’nin Çayırova İlçesi Türkiye'de ilk kez düzenlenen örnek bir sempozyuma imza atacak.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Şubat 2013 10:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çayırova'da sosyal medya konuşulacak

Çayırova Belediyesi Salı günü Sosyal Medya sempozyumu düzenleyecek.

Çayırova Belediye Başkanıı Ziyaettin konu ile ilgili basın toplantısı düzenleyerek bilgi verdi. Sosyal Medyayı takip etmenin gerekliliğinin altını çizen Akbaş, bu amaçla 4 kişilik bir sosyal Medya birimi kurduklarını belirterek, belediye hizmetlerinde sosyal medyanın iyi yönde nasıl kullanılacağına dair sempozyum düzenleme kararı aldıklarını söyledi. Amaçlarının yeril yönetimlerde sosyal medya kullanımını artırmak ve çalışmaların halka yayılmasını sağlamak olduğunu dile getiren Akbaş, “Sosyal medya halkın medyası. Herkes kendi düşüncesini bu yolla aktarabiliyor. Sorun ve şikayetleri öğrenebiliyoruz. Bu kapsamda haftanın belirli günlerinde ve belirli saatlerinde e-sohbet toplantıları düzenleyip halkımızın görüş ve önerilerini alacağız” dedi.

Çayırova Belediyesi tarafından organize edilen Sosyal Medya Sempozyumu'nun Salı günü 10.00-16.30 saatleri arasında gerçekleştirileceği öğrenilirken, programa başkan Akbaş'ın yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Marmara Belediyeler birliği ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de katılarak konuşma yapacak.

Sempozyumu Prof.Dr. Osman Özsoy'un yöneteceği öğrenilirken, programdaki konuşmacılar ise şöyle;

"Bahçeşehir Üniversitesi Reklamcılık Bölüm başkanı Ali Atıf Bir, Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Şule Er Çetin, AK Parti MKYK üyesi Edibe Sözen, BİMER Halkla ilişkiler uzmanları Nurhal İyidoğan ve Pınar Ergüney Otar, Marmara Üniversitesi siyasal bilgiler Fakültesi Dekanı Recep Bozlağan, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber