'Kariyer kampüste Manavgat MYO'da

İnsan kaynakları platformu kariyer.net'in üniversite öğrencilerinin iş arama süreçlerini hızlandırmak ve kariyer planlamalarına yardımcı olmak amacıyla başlattığı 'Kariyer Kampüste Turu', Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu'nda öğrencilerle buluştu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Şubat 2013 15:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Kariyer kampüste Manavgat MYO'da

İnsan kaynakları platformu kariyer.net'in üniversite öğrencilerinin iş arama süreçlerini hızlandırmak ve kariyer planlamalarına yardımcı olmak amacıyla başlattığı 'Kariyer Kampüste Turu', Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu'nda öğrencilerle buluştu.

Manavgat Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte kariyer.net İş Ortağı Yöneticisi Eylem Gürgenç, etkili özgeçmiş oluşturma ve mülakat teknikleri konusundaki deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Gürgenç, "Bizim buradaki amacımız öğrenciler okurken iş başvurusu konusunda bilgi sahibi olsunlar. İleride nelerle karşılaşacaklar, bizim vasıtamızla görsünler. Bir çok öğrenci CV hazırlamanın teknik ve taktiklerini biliyor. Ama biz verdiğimiz eğitimlerle daha detaylara giriyoruz. Mülakatlarda neler yapabileceği ile ilgili bilgiler vermeye çalışıyoruz. Tüm Türkiye'de aslında hem üniversitelerde hem de yüksek okullarda aktif bir şekilde öğrencilerimizi bilinçlendirmek adına, iş hayatına hazırlamak adına çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Geçtiğimiz yıl Türkiye genelinde toplam 94 üniversitede gençler ile buluşan Kariyer.net'in, 2012-2013 eğitim öğretim yılında yaklaşık 100 üniversiteyi ziyaret etmeyi hedeflediği bildirilirken, bugüne kadar 950 bin kişinin kariyer.net üzerinden iş bulduğu kaydedildi. Yaygın bir hizmet ağına sahip olan Kariyer.net'in, İstanbul Merkez ve Yeşilköy satış ofislerinin yanı sıra Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Eskişehir, Gaziantep, Kayseri, Kocaeli, Konya, İzmir ve Samsun'da bulunan 14 satış ofisi ile müşterilerine ve adaylarına hizmet verdiği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber