Bilgisayarda oyuna dalınca mutfak yandı

Bartın'da, iki kardeş bilgisayarda oyuna dalınca ocağa ısınması için koydukları yemeğin bulunduğu tava alev aldı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 23 Şubat 2013 23:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bilgisayarda oyuna dalınca mutfak yandı

Bartın'da, iki kardeş bilgisayarda oyuna dalınca ocağa ısınması için koydukları yemeğin bulunduğu tava alev aldı. 12 yaşındaki Batuhan C., tavayı balkona çıkarıp üzerini havlu ile kapatırken kolları yandı. Alev alan mutfak dolaplarını söndüremeyeceğini anlayan Batuhan C., bağırarak yardım istedi. Komşuları iki kardeşi dışarı çıkarırken, itfaiye ekipleri yangını söndürüldü.

Gölbucağı Mahallesi'nde bir apartmanda yaşayan müzik öğretmeni Mehmet C. komisyon toplantısı için okula giderken, eşi Sibel C. ise küçük oğlunun veli toplantısına katılmak için bu sabah evden ayrıldı. 8 yaşındaki kardeşi Alperen C. ile birlikte evde kalan Batuhan C. tavadaki yemeği ısınması için ocağın üzerine koydu. Batuhan ve Alperen C. bilgisayarda oyun oynamaya dalınca, ocakta yemeğin bulunduğu tava alev aldı. Mutfaktan gelen kokuları fark eden Batuhan C., tavayı alarak balkona çıkarırken, sönmesi için üzerini havlu ile kapattı. Kolları yanan Batuhan C., alev alan mutfak dolaplarına bidon ile su attı. Yangını söndüremeyeceğini anlayan Batuhan C. bağırarak yardım istedi. Eve gelen komşuları iki çocuğu dışarı çıkarırken, itfaiyeden yardım istediler. İtfaiye ekipleri mutfaktaki yangını kısa söndürdü. Komşularının haber vermesi üzerine gelen çift, çocuklarına sarıldı.

Olayın şokunu yaşayan Batuhan C., "Ocakta yemek vardı. Ocağı kapattığımı zannediyordum. Kardeşimle oyun oynuyorduk. Sonra tava ateş aldı. Bende panikle tavayı balkona attım. Üzerini havlu ile kapatmaya çalıştım. Sonra alevler mutfak dolaplarını sardı. Bizi komşular dışarı çıkardı" dedi.

Kolları yanan Batuhan C. polis aracıyla Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber