Eğitim-Bir-Sen köy köy dolaşarak eğitimcilerin sorunlarını dinliyor

Eğitim-Bir-Sen Kilis Şubesi yönetim kurulu üyeleri il merkezindeki okulların yanı sıra köylerdeki okulları da ziyaret ederek eğitimcilerin sorunlarını dinliyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Şubat 2013 15:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eğitim-Bir-Sen köy köy dolaşarak eğitimcilerin sorunlarını dinliyor

Ziyaretlerle ilgili bilgi veren Eğitim-Bir-Sen Kilis Şube Başkanı Bekir Şen, sendika olarak eğitim camiasının bu ülkenin omurgası olduğuna inandıklarını belirtti.

Bu anlayıştan hareketle de kuruldukları günden beri eğitim çalışanlarının özlük, ekonomik ve sosyal hakları için mücadele verdiklerini söyleyen Bekir Şen, "Eğitim çalışanlarına yönelik ziyaretlerim sadece il merkezi ile sınırlı tutmayıp gerektiğinde köy köy dolaşıyor, sendikamıza üye olsun veya olmasın,hangi görüşten olduğuna bakılmaksızın eğitimcilere ulaşma çalışıyoruz. Bu ziyaretlerimiz esnasında öğretmenlerimizin hangi şartlarda çalıştıklarını ve sorunlarını görme şansına sahip oluyoruz.Ayrıca eğitimcilerin gerek yetkili sendika olarak bizden gerekse de yetki makamındaki yöneticilerimizden

beklentilerini not edip gerekli makamlara iletiyoruz" dedi.

Eğitim çalışanlarının sendikalarına yönelik teveccühlerinin her geçen gün arttığını dile getiren Şen,yetkiye ve sendikal mücadelelerine omuz veren herkese can-ı gönülden teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber