2B tarım alanlarında indirim

AK Parti Muğla İl Danışma Meclisi Toplantısı bölge Koordinatörü İzmir Milletvekili Aydın Şengül, AK Parti Muğla milletvekilleri Ali Boğa, Yüksel Özden, İl Başkanı Nihat Öztürk ve il yöneticilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Şubat 2013 17:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
2B tarım alanlarında indirim

Toplantı öncesinde açıklama yapan Muğla Milletvekilleri Ali Boğa ve Yüksel Özden, 2B ile ilgili gelişmeleri değerlendirdiler. Daha önce 400 m2 ye kadar olan 2B alanlarında yüzde 50 indirim uygulanması şeklinde çıkan kararın genişletildiği açıklandı. Tarım amaçlı olarak kullanılan ve ailelerin geçinmeleri için kullandıkları alanların büyüklüğüne bakılmaksızın bedellerinin yüzde 50'si karşılığında satılması kararı çıkarken,

peşin alımlarda yine yüzde 20 ekstra indirim uygulanacak.

TAKSİTLER 2 YIL UZATILDI

Özellikle Muğla'yı yakından ilgilendiren 2B konusunda verecekleri müjdelerin bu kadarla kalmadığını söyleyen Muğla Ak Parti Milletvekilleri, "Taksitler de iki yıl uzatılıyor. Bu taksitler faizsiz. Özellikle gelir düzeyi düşük vatandaşlarımızın ödemelerini kolaylaştırmak amacıyla böyle bir çalışma yaptık. Tasarı komisyonlardan geçti ve önümüzdeki günlerde genel kurulda görüşülecek. Bu karardan sonra 2B arazileriyle ilgili sıkıntıları aşmak adına yapılabilecek ne varsa yapmış olacağız" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber