Sokak köpeği İstiklal Marşı'na uluyarak eşlik etti
Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde düzenlenen resmi tören sırasında alana giren sokak köpeği, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasına uluyarak eşlik etti
Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Şubat 2013 14:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde düzenlenen resmi tören sırasında alana giren sokak köpeği, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasına uluyarak eşlik etti.
Vergi Haftası nedeniyle, Alaplı Mal Müdürü Adnan Çetin ve beraberindekiler, ilçedeki Atatürk Anıtı'na çelenk koymalarının ardından saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı okudu.
Saygı duruşu sırasında tören alanına giren bir sokak köpeği, protokolün önüne kadar gelerek beklemeye başladı. Alaplı Mal Müdürü Çetin'in uzaklaştırmak istediği sokak köpeği, İstiklal Marşı sırasında ulumaya başladı.
Tören sonunda köpek alandan uzaklaştı.
Törenin ardından Mal Müdürü Çetin ve beraberindekiler Kaymakam Yıldıray Malğaç ve Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu'nu ziyaret etti.