Sporculara ödül

Düzce'de gerçekleştirilen "Okul Sporları Voleybol Turnuvası"nda Küçük Kızlar, Küçük Erkekler ve Yıldız Erkekler olmak üzere üç dalda birden şampiyon olan Akçakoca Esentepe İlköğretim Okulu öğrencileri, Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen törenle hediyelerini aldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Şubat 2013 17:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sporculara ödül

İlçe Kaymakamı, Garnizon Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Şefi Salih Ekici, Esentepe İlk ve Orta Okulu Müdürü, Beden Eğitimi Öğretmeni ve şampiyon sporcuların katıldığı törende konuşan İlçe Kaymakamı Aykut Pekmez, şampiyon sporcuları başarılarından dolay tebrik etti.

Önemli olanın sporla iç içe olmak olduğu belirten Pekmez, "Şampiyon olmanızdan dolayı büyük mutluluk ve guru duyduk ama bizi esas mutlu eden bu tür etkinliklere katılmanız. Özellikle Beden Eğitimi Öğretmeninizin özverili ve gayretli çalışmaları ile tabi ki okul müdürü ve Milli Eğitim Müdürlüğünün de destekleri ile kısıtlı imkanlara rağmen 3 dalda şampiyon olmanız disiplinli çalışma ve gayretle başarının geleceğinin göstergesi. İşte bu edindiğiniz tecrübe size hayatınız boyunca ışık olsun. İleride hangi mesleği yaparsanız yapın ister doktor, İster öğretmen, polis, mühendis işinizi özveriyle, gayretle, disiplinle yaparsanız başarıyı yakalarsınız. Zor şartlara rağmen başarı elde etmenin en büyük örneğini ulus olarak Kurtuluş Savaşında verdik. Çok zor şartlara rağmen Ulu Önder Atatürk'ün liderliğinde ulusumuz, imkansız olarak gözüken bir başarıyı yakaladı. Sizlerin bu Kurtuluş Mücadelesinin hangi şartlarda kazanıldığını iyi özümseyip, o günleri tekrar yaşamamak için çok çalışmanız, emek vererek ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine getirmeniz lazım. Sizlere Düzce'yi temsil edeceğiniz turnuvada başarılar dilerken, alacağınız sonuçtan ziyade centilmence, spor ahlakına uygun mücadele etmeniz bizi memnun edecektir" dedi.

Daha sonra şampiyon sporculara hediyeleri takdim edilmesiyle tören sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber