Şampiyon öğrenciler ödüllendirildi

Elbistan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi kros takımı Kahramanmaraş'ta yapılan yarışmada, şampiyon oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Şubat 2013 17:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şampiyon öğrenciler ödüllendirildi

Elbistanlı sporcular, Mersin'de düzenlenecek bölge seçmelerinde Kahramanmaraş'ı temsil edecek. Şampiyonada başarılı olan öğrenciler ise okul yönetimi tarafından ödüllendirildi.

Törene, Elbistan Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Kızmaz, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Yılmaz, Böbrek-Der Başkanı Duran Sungur, idareciler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Ödül töreninde konuşan okul müdürü İlyas Gezer, "Diğer dallarda olduğu gibi sporda da okulumuzun başarılı olması bizleri sevindirdi. Öğrencilerimize, onları çalıştıran beden eğitimi öğretmenlerimize ve diğer öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Kızmaz ise, öğrencileri elde ettiği başarılarından dolayı kutlayarak, "Okullarımızın isminin bu tür yarışma ve turnuvalarda ön plana çıkması bizleri memnun ediyor. Her alanda başarılı olmak istiyorsak çalışmak, azmetmek ve konuyla ilgili her şeyi yapmak zorundasınızdır. Hiç bir şey kendiliğinden meydana gelmez. Birileri dünya rekorları elde ediyorsa bizim de bunu başarmak için onlar kadar çalışmamız gerekiyor. Öğrencileri ve öğretmenleri kutluyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber