Açık öğretim öğrencileri bilgilendirme toplantısı yapıldı

Gaziantep Şehitkamil İlçe Halk Eğitim Merkezi tarafından, Açıköğretim Lisesi öğrencilerine yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Şubat 2013 19:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Açık öğretim öğrencileri bilgilendirme toplantısı yapıldı

Şehitkamil Halk Eğitim merkezi toplantı salonunda yapılan bilgilendirme toplantısına 3 günde toplamada yaklaşık bin öğrencinin katıldı.

Öğrencilerin bilgilendirme toplantısına yoğun ilgi gösterdiğini belirten Şehitkamil İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdür Başyardımcısı Necdet Tuğrul, "Açıköğretim lisesi kayıtla ilgili her türlü işlemler 2012-2013 öğretim yılı itibaren Halk Eğitim Merkezlerinde ve mesleki eğitim liselerinde yapılmaya başlandı. Halk eğitim merkezi olarak 25 Ocak'ta başladığımız Açıköğretim lisesi kayıtları 22 Şubat tarihine kadar yapıldı. 3 gündür Açıköğretim ile ilgili bilgilendirme toplantıları yapmaktayız. 6 seans halinde yaptığımız toplantıya yaklaşık bin öğrencimiz katıldı. Öğrencilere öğrenim hayatı boyunca yapması gerekenleri anlattık. Kredi, askerlik ve kitap temini konularında bilgiler verdik. Nasıl mezun olacaklar, dersleri nasıl çalışacaklar bu konularda da ayrıca bilgiler verdik" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber