Mardin'de vergi haftası etkinlikleri

Mardin Defterdarı İsmail Tarım ve beraberindeki heyet, Mardin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (ESOB) Başkanı Doğan Gazan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Şubat 2013 23:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Mardin'de vergi haftası etkinlikleri

Mardin Defterdarı İsmail Tarım ve beraberindeki heyet, Mardin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (ESOB) Başkanı Doğan Gazan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Defterdar Tarım, Vergi Haftası nedeniyle Esnaf Odalar Birliğini ziyaret ettiklerini belirtti. Tarım, "Vergi haftası nedeniyle tüm mükelleflerimizin bulunduğu Birlik,oda ve borsalar başta olmak üzere imkanlar ölçüsünde herkesi ziyaret etmeye çalışacağız. Esnafımızın bizden talepleri var ise bu talepleri değerlendireceğiz. 1990 yılından beri Vergi Haftası kutlamalarını vergi bilincini oluşturmak amacıyla yaptıklarını fakat istedikleri amaca tam anlamıyla ulaşmadık daha vergi bilinci erken yaşlarda öğretilmesi gerekiyor. 50 yıl önce insanlarımızın kamuya bakışı çok farklıydı. Toplum artık bilinçlendi. Vatandaş hakkını ve görevlerini çok iyi biliyor" dedi. ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Gazan ise, "Çocuklarımıza vergi vermenin önemini iyi anlatırsak daha başarılı olacağımızı düşünüyoruz. Artık bu konuda vergi bilincinin iş alanında oluştuğunu düşünüyorum. Gelecek nesle daha iyi bir yaşam bırakmak istiyorsak vergilerimizi düzenli bir şekilde ödemeliyiz" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber