Başkent'te 4 kişinin yaralandığı kazada yaralı yakınlarının linç girişiminden polis kurtardı

Başkentte kamyonetle TIR’ın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kamyonette sıkışan sürücüyü itfaiye ekipleri kurtarırken yaralı yakınları TIR sürücüsünü linç etmek istedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Mart 2013 09:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başkent'te 4 kişinin yaralandığı kazada yaralı yakınlarının linç girişiminden polis kurtardı

Alınan bilgiye göre, Ankara Yenimahalle İvedik - Vatan Caddesi kavşağında İsa Atlımış yönetimindeki 33 E 5056 plakalı TIR'ın 33 BNC 30 plakalı dorsesine çarpan 06 R 6642 plakalı kamyonetin sürücüsü Yılmaz Yücel araç içerisine sıkıştı. Olay yerine itfaiye ve Hızır acil ekipleri çağrıldı. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışmaları sonucunda sürücü Yücel, sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Öte yandan kamyonette bulunan Murat Aksay, Hamza Duyar ve Aydın Aksoy ise yaralı olarak ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayı duyarak gelen yaralı yakınları ise olayın şoku ile TIR sürücüsüne saldırarak linç etmek istediler. Polis ekipleri, yaralı yakınlarına müdahale ederek olayın büyümesini önledi. Polis ekipleri, sürücüyü olay yerinden bir ekip otosuna bindirerek ifadesini almak üzere Karşıyaka Karakolu'na götürdü. Kaza ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber