Banka görevlisi, 442 milyar lirayı alıp kaçtı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Aralık 2005 15:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'nde, bir bankanın ATM görevlisinin, 4 Aralık akşamı ATM cihazına para koymak için gittiği şubeden 442 bin YTL'yi alarak kayıplara karıştığı iddia edildi.

Bir bankanın Tavşanlı şubesinin yetkilileri, dün sabah işe geldiklerinde şube önündeki iki ATM cihazında para bulunmadığını, içinde 442 bin YTL olduğu belirtilen, şifresi ATM görevlisi M.K'de bulunan özel kasanın da boş olduğunu tespit ettiler.

Olayın ortaya çıktığı gün için önceden "Mazeret izni alan" M.K'ye tüm aramalara rağmen ulaşamayan banka yetkililerinin başvurusu üzerine, Tavşanlı Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Yetkililer, ATM cihazına konulan paraların saklandığı özel kasanın 4 Aralık akşamı açıldığının saptandığını, banka yetkililerinin ifadeleri doğrultusunda M.K'nin arandığını bildirdiler.

Banka yetkilileri de M.K'nin hafta sonları ATM cihazlarına para koyduğunu, bu nedenle şubenin bir anahtarının M.K'de bulunduğunu belirterek, M.K'nin parayla birlikte kayıplara karıştığını ifade ettiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber