Öğrencilere burs uyarısı!

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Aralık 2005 16:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu, 2005-2006 yılında Burs, Öğrenim veya Katkı Kredisi almak için başvuruda bulunan öğrencilerin taahhüt senetlerinin teslim edilmesiyle ilgili açıklama yaptı.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu, 2005-2006 yılında Burs, Öğrenim veya Katkı Kredisi almak için başvuruda bulunan öğrencilerin taahhüt senetlerini 23 Aralık'a kadar teslim etmeleri gerektiğini açıkladı.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Burs Öğrenim ve Katkı Kredisi almak için başvuran ve belgelerini teslim eden öğrencilerin isimlerine düzenlenen Burs/Kredi Taahhüt Senetlerinin 5 Aralık'tan itibaren öğrenim kurumlarına gönderilmeye başlandığı belirtildi.

Açıklamaya göre, öğrenciler öğretim kurumlarından teslim alacakları Burs/Kredi Taahhüt Senedini noterde tanzim ve tasdik ettirdikten sonra 23 Aralık 2005 tarihi mesai bitimine kadar Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na bağlı yurt müdürlüklerine teslim edecek veya ''Cemal Gürsel Caddesi No:61 Cebeci/Ankara'' adresine posta ile gönderecekler. Senetlerini zamanında gönderen öğrencilere, burs veya öğrenim kredileri 16 Ocak'ta ödenecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber