Samsun'da Yeşilay için pedal çevirdiler

Samsun Yeşilay Temsilciliği ve Bisikletçiler Derneği Samsun Temsilciliği tarafından Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında bisiklet turu düzenlendi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Mart 2013 16:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Samsun'da Yeşilay için pedal çevirdiler

Samsun Yeşilay Temsilciliği ve Bisikletçiler Derneği Samsun Temsilciliği tarafından Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında bisiklet turu düzenlendi.

Samsun Kurtuluş Yolu üzerinde Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen bisiklet turuna katılan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Yeşilay'ın gençleri bilinçlendirmek için çalışmalar yürüttüğünü söyledi. Vali Aksoy, "Yeşilay, gençlerimiz kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için sürekli çalışmalar yapıyor. Ben bugün soğuk havaya rağmen katılan gençlerimizi tebrik ediyorum" dedi.

Samsun Yeşilay Temsilcisi Mümin Argun ve Bisikletçiler Derneği Samsun Temsilciliği Tarın Torun ise, etkinliği yapmaktaki amaçlarının madde bağımlılığına dikkat çekmek ve gençleri sağlıklı bir ulaşım aracı olan bisiklete teşvik etmek olduğunu belirttiler.

Konuşmaların ardından Vali Aksoy, bisiklet hediye çekilişi yaptı.

Çekilişte 17 yaşındaki Emre Genç bisiklet kazandı.Vali Aksoy, daha sonra Bandırma Vapuru'nda sonlanacak olan bisiklet turunun startını verdi. Düzenlenen bisiklet turuna her yaştan yaklaşık 150 kişi katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber