Hasta yakınları sekreteri yerlerde sürükledi/ Video

Doktorların karşılaştığı darp olayından bu kez bir sekreter nasibini aldı. Hasta yakının sekreteri yerde sürüklediği olayı güvenlik kameraları saniye saniye kaydetti.

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 05 Mart 2013 16:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi nöroloji bölümünde görevli sekreter N.Ü., N.Y. adlı bir hasta yakınının saldırısına uğradı.

Hastanenin güvenlik kameralarının saniye saniye kaydettiği saldırının ardından N.Ü., saldırgan hakkında şikayette bulundu. N.Ü., “Artık vatandaşlar, doktorlardan sonra bize de saldırmaya başladı” dedi.

Sekreter N.Ü., olayı şöyle anlattı:

YERDE SÜRÜKLEDİ

“15 gün önce N.Y., oğlunun tedavisi için polikliniğimize geldi. Oğlunun işlemleri halledilirken, diğer hastalar gibi kapıda bekledi. Arada bir iki laf söylese de oralı olmadım. Bilgisayardan çıktıyı aldıktan sonra kapıyı açıp raporu uzattım bir anda saçımı tuttu. Bir güvenlik görevlisi bir vatandaş ve doktorların çabasına rağmen beni yerde sürükledi.

HALA TEHDİT EDİYOR

Saçlarımı arkadaşlarım yerlerden topladılar. Derdinin ne olduğunu hala anlamadım. Ancak o kadar hastanın, iş arkadaşlarım ve doktorlarımızın içerisinde bu yaptığının izahı yok. Gururum incindi. Kapı önüne çıkarken bile korkuyorum. Hala beni tehdit ediyor. Bugün aynı hasta oğluyla gelirse yine ilgilenirim ama annesi ile mahkemede karşılaşacağız.”

KABUL EDİLEMEZ

Yaşanan darp olayının kesinlikle kabul edilemez olduğunun altını çizen Uzman Doktor Fikri Ak ise şunları söyledi:

“Burada elimizden geldiğince en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Ancak vatandaşlar bilgisayar takılsa bile doktora kızıyor. Artık bilinçli bir kampanya yapılarak vatandaşların bilinçlendirilmesi gerekiyor. Doktorlardan size iyilikten başka bir şey gelmez.”

'O BANA SALDIRDI' İDDİASI

Hasta yakını N.Y. ise 20 yıldır Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören oğlunun raporlarını almak için hastaneye gittiğinde sekreter N.Ü. tarafından darp edildiğini öne sürerek, “Raporları istediğimde bana saldırdı, darp raporum da var. İkinci defa hastaneye gittiğimde ise raporumu yırtarak beni hastaneden kovdu ve 'Sen de oğlun da bu hastaneye gelme' dedi” ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber