Suşehri Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerinden örnek davranış

Suşehri Ticaret Meslek Lisesi 11.sınıf öğrencileri "Renksiz Kumbara" adı altında gerçekleştirdikleri proje kapsamında topladıkları giyim, kırtasiye, kitap, defter yardımlarının minik öğrencilere ulaştırdılar.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Mart 2013 20:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Suşehri Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerinden örnek davranış

Konu hakkında açıklama yapan Suşehri Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Şevki Yüksel, "11. sınıf öğrencilerimiz ve okulumuz öğretmenlerinden Bahar Köse önderliğinde Aralık ayında hayata geçirilen Renksiz Kumbara projesi kapsamında eğitime daha çok katkı sağlamak amaçlı Suşehri ilçe merkezine bağlı Karalar köyü ilköğretim okulunda okuyan öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak ve eğitim kalitesinin geliştirilmesi için giyim, kırtasiye, kitap, defter yardımlarını Karalar köyü muhtarı Sebahattin Uğur'a teslim ettik. İlk kez başlattığımız bu proje kapsamında bundan sonraki yıllarda daha değişik projelerle eğitim kalitesinin artırılması için okul olarak çalışmalara devam edeceğiz. Bizlere "Renksiz Kumbara" projesinde destek veren esnaflarımıza, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz "dedi.

Karalar köyü muhtarı Sebahattin Uğur ise yaptığı açıklamada, "Suşehri Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerinin bu örnek davranışı bizleri çok mutlu etti. Karalar Köyü ilköğretim okulunda okuyan minik öğrencileri unutmayarak eğitim kalitesinin artması için çaba gösteren ve onları yalnız bırakmayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber