Simav Anadolu Kız Meslekte 20 dakika kitap okuma zorunluluğu

Eğitimde kaliteyi yükseltmeyi hedefleyen Kütahya'nın Simav Anadolu Kız Meslek Lisesi yönetimi kaymakamlığın destekleriyle sınıflarda haftanın bir günü 25 dakikalık zorunlu kitap okuma kampanyası başlattı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Mart 2013 14:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Simav Anadolu Kız Meslekte 20 dakika kitap okuma zorunluluğu

Okul Müdürü Yaşar Kaan Ulu Kaymakamlıktan temin ettiği 211 adet kişisel gelişim kitapları ile başlattıkları zorunlu kitap okuma kampanyasının okulların kapanacağı tarihe kadar süreceğini ve işin takipçisi olacaklarını bildirdi.

Kampanyanın sonunda en çok kitap okuyan başarılı öğrencilere ödül vermeyi planladıklarını ifade eden Ulu, "Kampanyamıza gönülden destek veren kaymakamımız Sayın Yüksel Ünal ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Şirikçi'ye teşekkür ediyorum" dedi.

Simav Anadolu Kız Meslek Lisesi'nde bu gün başlayan 25 dakikalık zorunlu kitap okuma kampanyası nedeniyle sade bir tören düzenlendi.

Törende kısa bir konuşma yapan Kaymakam Yüksel Ünal, kitabın insan yaşamındaki önemine değindi. Kitabın insanın yaşama olan bakış açısını değiştirdiğine vurgu yapan Kaymakam Ünal, "Kitap hayata bakış açınızla birlikte yorumlamanızı değiştirir. Bu yüzden kampanyayı destekliyorum. Kitap takviyesi gerektiğinde ben desteğe hazırım" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber