GATAB personeline darp iddiası

Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı işletme Birliği'nin (GATAB), hizmet alanı içindeki Çamyuva beldesindeki temizlik çalışması sırasında çıkan tartışmada Çamyuva Belediye Başkanı Ahmet Can'ın GATAB personeline yumruk attığı iddia edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Mart 2013 18:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
GATAB personeline darp iddiası

Olay dün öğle saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre çöp konteynerlerinin etrafını temizlemek için kullanılan GATAB'a ait konteyner temizleme aracı Çamyuva Beldesinde temizlik çalışması yapmak istedi. Bu esnada zabıta ekipleriyle birlikte olay yerine gelen Belediye Başkanı Ahmet Can kendi bölgesinde GATAB'ın temizlik yapmasına gerek olmadığını söyleyerek, GATAB personeli ile tartışmaya başladı. Tartışmanın arbedeye dönüşmesi sonucu

GATAB

Kompost tesisi sorumlusu Hakkı D. Çamyuva Belediye Başkanı tarafından yumruk atmak suretiyle darp edildiği gerekçesiyle Jandarma'yı aradı.

Ardından hastaneye giderek darp edildiğine dair rapor alan Hakkı D., savcılığa suç duyurusunda bulundu.

BÖLGEMDE TEMİZLİK YAPTIRMADIM

Çamyuva Belediye Başkanı Ahmet Can ise, GATAB'ın görevinin temizlik yapmak olmadığını belirterek, "Çamyuya beldesinin temizliğini belediye olarak biz yapıyoruz. Benden önce bu şekildi şu anda da bu şekil. Temizlik belediyenin görevi" dedi. GATAB aracının Çamyuva'ya temizlik yapmaya geldiğini belirten Başkan Can, "Ben de temizlik için gelenlere sordum 'Sizi kim gönderdi?', 'Sizin göreviniz temizlik mi? diye. Onlar da bana 'Biz sizden emir almayız. Kendi amirlerimiz var' dedi. Ben de onlara bölgemde temizlik yaptırmadım" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber