Engelli öğrenciler göz taramasından geçti

Çorum'un Sungurlu ilçesi Bölükbaşıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi öğrencileri, Sungurlu Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek göz taramasından geçti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Mart 2013 23:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Engelli öğrenciler göz taramasından geçti

Çorum'un Sungurlu ilçesi Bölükbaşıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi öğrencileri, Sungurlu Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek göz taramasından geçti.

Zihin Engelliler Sınıf Öğretmenlerinden Meral Ün Ürey, Gökçay Karabayır, Özlem Keskin, Onur Ürey ile Kurum Müdürü Aydın Bilici, 6, 7 ve 8. Sınıf öğrencileriyle birlikte Sungurlu Devlet Hastanesine ziyaret etti.

Okul öğrencilerinin toplumsal uyum becerileri faaliyetleri kapsamında hastanede sıra alma, sıra bekleme ve muayene esnasında yapılması gerekenlerle ilgili yerinde uygulamalı çalışmalar hakkında Devlet Hastanesi Göz Polikliniği servisinde uygulamalı eğitim verildi. Uzm. Dr. Cenk Demirkır tarafından öğrenci ve öğretmenler tek tek muayene edilerek göz sağlığı ile ilgili öğrenciler bilgilendirildi. Bazı öğrenci ve öğretmenlere gözlük yazılarak tedavi süreci tamamlandı.

Öğrenciler ve öğretmenler daha sonra Sungurlu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Metin Yavuz'u makamında ziyaret etti. Ziyarette Sungurlu Bölükbaşıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Müdürü Aydın Bilici, okul ve ziyaretlerinin amacı hakkında bilgi Başhekim Yavuz'a bilgi verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber