Bağcılar'da kadınların korkulu rüyası tacizci yakalandı

Bağcılar'da özellikle ‘sarı saçlı' kadınları hedef alan ve ilk tespitlere göre 3 kadını taciz edip şiddet uyguladığı ileri sürülen şahıs yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Mart 2013 08:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bağcılar'da kadınların korkulu rüyası tacizci yakalandı

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü, farklı zamanlarda tacize uğradığını ifade eden 3 kadının şikayeti üzerine soruşturma başlattı. Yapılan tespitlerin ardından harekete geçen Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin eşkalini güvenlik kameralarından tespit etti. Kısa sürede gözaltına alınan şüpheli, şikayetçi kadınların teşhisi üzerine sorguya alındı.

İddiaya göre Emrah A. (24) geç saatlerde evlerine dönen 3 sarı saçlı kadını taciz ederek şiddet uyguladı. Kadınlar, yaşanan taciz ve şiddet olayları sonrasında Bağcılar İlçe Emniyet müdürlüğüne şikayette bulundu. Emniyet, Bağcılar Asayiş Büro Amirliği'ndeki polislerden oluşan özel bir ekip kurdu. Ekipler, olayların yaşandığı adreslerde güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Kayıtlardan taciz eden ve şiddet uygulayan kişinin eşkali belirlendi. Ekipler, tespit edilen şüphelinin cadde üzerinde dolaştığını fark etti. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri, şüpheliyi yakaladı. Gözaltına alınarak ifadesine başvurulmak üzere Bağcılar Yüzyıl Polis Merkezi'ne götürüldü.

İlk sorgusunda suçlamaları kabul eden Ağrıçal, daha sonra taciz mağduru M.A, S. İ, ve G. Ç. tarafından polis merkezinde teşhis ettirildi. Mağdurların teşhisi üzerine Emrah A. hakkında cinsel taciz ve şiddet suçlarından işlem başlatıldı.

TACİZ MAĞDURU: "BU AKŞAM RAHAT BİR UYKU UYUYACAĞIM"

Mağdur kadınlardan M.A. "Polis arkadaşlar aradılar, geldim ve zanlı bulundu. Şoktayım, bir yandan çok mutluyum. Dayak yemiştim, bulunmaz diyordum ama bulundu. Buradan herkese sesleniyorum; sessiz kalmasınlar. Bayanlar olsun, kim olursa olsun sessiz kalmayıp seslerini çıkarsınlar. Ben taciz ve dayaktan mucize eseri kurtuldum. Hala şoktayım. Emniyetteki arkadaşlar zanlıyı aldılar. Hak yerini buldu Bu akşam rahat bir uyku uyuyacağım" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber