Köşk'te 1.5 ton kaçak çay ele geçirildi

Aydın'ın Köşk İlçesi'nde bir ihbarı değerlendiren polis, bir kamyon kaçak çayı ilçede pazarlamak isteyen bir şahsı yakaladı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Mart 2013 16:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Köşk'te 1.5 ton kaçak çay ele geçirildi

Aydın'ın Köşk İlçesi'nde bir ihbarı değerlendiren polis, bir kamyon kaçak çayı ilçede pazarlamak isteyen bir şahsı yakaladı. Çayların bilinen bir markaya ait torbalara doldurulup, sahte bandrolle piyasaya sürülmek istendiği ortaya çıktı.

Cumartesi günleri ilçede kurulan semt pazarında bir kişi yada grup tarafından pazaryerinde ve köylerde kaçak çay satışı yapılacağı yolunda ihbar alan Köşk İlçe Emniyet Amirliği'ne bağlı ekipler, akşam saatlerinde dışarıdan gelen pazarcılarla ilgili çalışma başlattı. Gece saat 22.00 sıralarında ilçeye 42 plakalı bir kamyon ile gelen şahsın kamyonundaki yükü kontrol eden polis ekipleri, çayların bandrollerinin sahte olduğunu belirledi. Yapılan incelemede çayların kaçak olduğu ve bilinen bir marka ile piyasaya sahte bandrolle sürülmek istendiği ortaya çıktı.

Kaçak çaylar mahkeme süreci kapsamında saklanması için yediemine teslim edilirken, gözaltına alınan Hasan Y.'nin (36) sorgusunun devam ettiği bildirildi. Bu arada kaçakçılık işinde kullanıldığı belirlenen 42 BV 642 plakalı kamyon da bağlandı. Olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber