Çıldır'da satranç turnuvası

Ardahan Üniversitesi Çıldır Meslek Yüksekokulu Spor Kulübünün organize ettiği satranç turnuvası sona erdi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Mart 2013 10:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çıldır'da satranç turnuvası

Ardahan Üniversitesi Çıldır Meslek Yüksekokulu Spor Kulübünün organize ettiği satranç turnuvası sona erdi.

Çıldır Meslek Yüksek Okulu Spor Kulübünün düzenlemiş olduğu ve üç kategoride yapılan satranç turnuvasında kategorilerinde ilk üçe girenler belli oldu. Çıldır Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda yapılan ve 90 kişinin katıldığı satranç turnuvası heyecanlı anlara sahne oldu. Tüm yarışmacıların birbirlerine üstünlük kurmak için gösterdikleri çaba ve stratejik hamleler ilgiyle izlendi. Oldukça çekişmeli geçen üç grupta da rakiplerine üstünlük sağlayan yarışmacılar, çeşitli ödüllerle mükafatlandırıldılar.

7-12 yaş kategorisinde Çıldır Şehit Öğretmen Sezgin Yolcu Orta Okulundan Selcen Vural birinci olurken, Samet Arda Şirin ikinci, Kubilay Şirin'de üçüncü oldu. 12-17 yaş kategorisinde Çıldır Lisesi öğrencilerinden Caner Karasu birinci, Erhan Kızılırmak ikinci, Atalay Sarıçay'da üçüncü oldu. 17 yaş üzeri ve yetişkinlerde Ardahan Üniversitesi öğretim görevlisi Erdoğan Altınkaynak

birinci olurken, Çıldır Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Hürriyet Çimen ikinci, ÇMYO öğretim görevlisi Haydar Kutlu Demir ise üçüncü oldu. Kategorilerinde birinci olanlara tablet bilgisayar, ikinci olanlara satranç takımı, üçüncü olanlara ise kitap hediye edildi.

Turnuva sonunda Çıldır Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Hürriyet Çimen, tüm katılımcılara ve turnuvaya sponsor olan Çıldır ve Aşıkşenlik Belediyelerine, Şirinler Petrole, Vurallar Ltd. Şti. ve Çıldır Manşet Gazetesine teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber